Retournering

Ben je niet tevreden over je bestelling? Neem contact met ons op, misschien kunnen we er samen uit komen. Anders geen zorgen, je kunt hoe dan ook de bestelling (inclusief reeds betaalde verzendkosten) binnen 14 dagen retourneren. Je hoeft hierbij geen reden op te geven, alhoewel wij dat wel op prijs zouden stellen om toekomstige dienstverlening te verbeteren.

Retourneren doe je bij voorkeur door het meegestuurde retourformulier in te vullen en bij de bestelling te voegen. Mocht je dit kwijt zijn kun je het hier vinden. Je kan ook per mail een melding te maken van je retour, vermeld dan “retour” als onderwerp. Vervolgens stuur je de bestelling op naar:

Brouwerij Momentum

Goirkestraat 153A

5046GG Tilburg

Hierbij kun je gebruik maken van een verzendmethode naar keuze, deze verzendkosten komen wel voor eigen rekening. Mocht je liever de bestelling zelf af komen brengen om verzendkosten te vermijden, neem dan contact met ons op.

Wanneer wij de retournering ontvangen hebben (of jij aantoont dat de retour verzonden is) zal binnen 14 dagen het volledige bedrag (inclusief bij bestelling betaalde verzendkosten) teruggestort worden. Hierbij gaan wij ervan uit dat flessen ongeopend zijn, etiketten onbeschadigd zijn en alles zo veel mogelijk in de oorspronkelijke verpakking is gelaten. Als dit niet het geval is kan het zijn dat wij een waardevermindering in rekening brengen. Als je niet de gehele bestelling maar slechts enkele producten retourneert kunnen wij niet de initiële verzendkosten vergoeden.