Over ons

Welkom!

Wij zijn Brouwerij Momentum, gelegen in het verrassende Tilburg, waar wij de komende jaren veel van onze inspiratie vandaan zullen halen. Uit een gezamenlijke hobby voor bier brouwen en bier drinken, kwam dit kleinschalige familiebedrijf voort.

momentum

Wij zijn van mening dat het leven vele leuke momenten kent, die nog eens extra te benadrukken zijn wanneer je ze beleeft aan de hand van een goed glas bier erbij. Ons doel: deze momenten vinden en er een bier bij brouwen. Zie het bier maar als de beste sidekick voor jouw moment! Met subtiele maar verrassende smaken hopen we het gevoel en de sfeer van ieder moment zoveel mogelijk te benaderen.

Onze bieren

Zo brouwden we het eerste bier dat we ooit uit zouden brengen, met de lente in zicht. Op zo’n net wat zachtere winterdag die ons met zijn zonnestralen leek te vertellen dat de lente eraan zat te komen. Een betere inspiratie voor een ultiem fris, bloemig lentebier konden we niet hebben, toch?
Voor de zomer wilden we net wat meer pit. Ons lentebier werd omgetoverd tot een goudblond bier waarin vlierbloesem, op haar eigen bescheiden manier, de show steelt. Het werd gedryhopt met citrus & bloemachtige hoppen, en het resultaat was daar: een doordrinkbaar zomerbier.

Het bier dat momenteel in de ketels zit, wordt een stevige. Een bier voor tijdens een goed gesprek in de kroeg. Een moutig, volmondig, amberkleurig Belgisch bier met flink wat bitterhoppen ter compensatie. Een intens bier dat je eigenlijk de hele avond wel kunt drinken!

Maar we hebben nog veel meer op de planning!

Dus volg ons op social media en blijf op de hoogte. Wil je ons in de tussentijd steunen? Check onze merchandise hier!